TR | EN
2024 - 2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği Sonuçları
9.05.2024

Öğrenci seçimi her bölümden toplam başarı puanı en yüksek 4 öğrencinin hibelendirileceği şekilde yapılmıştır.

Hibeli olarak yerleşen öğrencilerin haklarından ferağat etmeleri durumunda,  aynı bölümden toplam başarı puanına göre en yüksek puana sahip hibesiz öğrenci hibelendirilecektir. Bölüm içersinde hibesiz öğrenci olmaması durumunda, bölüm ayırt edilmeksizin en yüksek toplam başarı puanına göre sıradaki öğrenci (karşı kurum tarafından kabul edilmesi şartıyla )hibelendirilecektir.

Hibeli olarak yerleşen tüm öğrencilerin hibe ödemeleri "2023-1-TR01-KA131-HED-000112946" nolu Erasmus+ projesinden yapılacak olup, bu hareketliliklerin tamamı Erasmus+ KA131 2023 Yılı El Kitabı Hükümlerine ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Erasmus Yönetmeliğine Tabidir.

Sonuçlara yapılacak itirazlar için son tarih 15.05.2024 olup, tüm itirazlar ıslak imzalı dilekçe yoluyla iletilmelidir. Bu tarihten sonra yapılacak itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Faaliyetine hibesiz olarak devam etmek isteyen öğrencilerin birimimizi e-posta yoluyla bilgilendirmesi gerekmektedir. Hibe alamadığı için ferağat eden öğrencilerden bir sonraki başvurularında -10 puan uygulaması yapılmayacaktır.

Sonuçlara ulaşmak için tıklayınız.